Кадър: България Он ЕърГледам с тъга, че след 30 години преходът,

...
Кадър: България Он ЕърГледам с тъга, че след 30 години преходът,
Коментари Харесай

Евгений Михайлов: Извърши се погром срещу държавността

Кадър: България Он Еър

" Гледам с горест, че след 30 години преходът, който стартира с ченгета, очевидно би трябвало да приключи с ченгета. Вчера беше осъществен разгром против държавността! Беше воден целеустремено повече от месец от президента Румен Радев. Трябва да го е позор да огледа служителите на реда в очите. Беше изпълнено от Отровното трио. "

С тези думи режисьорът Евгений Михайлов разяснява пред вчерашните конфликти в Триъгълника на властта, при които над 60 души бяха арестувани, а десетки жители и служители на реда бяха ранени.

" Много от хората на площада не помнят 27 август 1990 година, когато беше инсцениран палежът на Партийния дом. Хората през януари 1997 година не знаеха, че част от митинга е изпълнен от силоваци с камъни и павета. Вчера момчетата и девойките не знаеха какво им се готви. Техните ръководители ги насъскваха в последните дни ", сподели още Михайлов, написа

По думите му пред президентството са участвали доста хора, които е трябвало да си тръгнат засрамени, само че не са го създали. Но агитките и ултрасите не изпълнили поръчението на Отровното трио, счита режисьорът.

" В България се прави безсрамие! Има избори след няколко месеца. Спечелете избори. Не става по този безразсъден метод, това е закононарушение към европейска България ", настоя Михайлов в студиото на " България заран ".

Той е на мнение, че задачата е била единствено една - да се пролее кръв.

" Тези момчета и девойки би трябвало да схванат, че са водени от рискови хора и че вземат участие в рисков сюжет. Ако някой продължи да излиза от президентството с вдигнат пестник, в случай че се вкарат детайли и извън, евентуално митингът може да ескалира ", акцентира режисьорът.

За край той насочи зов към ГЕРБ да поправят съществено Конституцията.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР